FŐOLDAL PROJEKTEK LETÖLTÉSEK FÓRUM ONLINE OLDALUNK TÁMOGATÁS
ÚJ! Gokusen 116. fejezet
Gokusen vol. 13.
Kedves fanok!

Megérkezett a Gokusen folytatása! Egy fiatalember keresi Yankumit a hátsó kapunál, erről Fujiyama értesíti. Mikor meglátja rögtön tudja, hogy ő nem lehet más, mint Shin bátyja. Yankumi kissé erőszakosan lép fel vele, amit Shin szakít félbe. Kiderül, hogy az eltűnt fivér miért is lépett le olyan hirtelen, amit valaki titokban kihallgat. Hogy mi vitte rá arra, hogy elhagyja az otthonát? Ki hallott minden egyes szót a beszélgetésükből? Minden
kiderül ebből a fejezetből. Jó olvasást!

116. fejezet: Egy Ellenség Behatolása a Sakurada Kapuból!
kep


Fordító: Renee

Szerkesztő: Kaname
Lektor: Kaname
Tisztította: Kaname


Hírek!
Oldal hírek
Kedves fanok!

Tudom, nagyon el vagyok maradva a Skip Beat! manga újabb fejezetével, az újra rajzolós részeken dolgozom már, de az utóbbi időben jó, ha egy órát ültem a gép előtt. Nem akarok magyarázkodni, de ha elárulok pár "személyesebb" dolgot, talán megértitek.

Előzmény: Van két fiú cicánk - első cica tulajdonosok vagyunk - minden szép és jó volt, majd a meglepetések és a tragédiák kb. fél évvel ezelőtt kezdődtek.
A lényeg, hogy tavaly szeptemberben ide járt hozzánk két másik cica egy fiú és egy lány, adtunk nekik enni, miért is ne. Október 1-jén a lány cica úgy döntött, idehozza hozzánk 5 pici babáját. Tündériek voltak mind, persze, hogy etettük őket is, bár eleinte alig-alig láttuk a buksijukat. Szépen nőttek, ahogy hűvösebb lett kezdtek befelé a konyhába jönni és a simogatás is lassan engedve lett. Novemberben macskanáthásak lettek, szinte mind, így egy kis napi gyógyszerezés is kezdetét vette. Majd jött a döntés, ki marad és ki nem. Két lány cica babát tartottunk meg, a fiúkat sikerült örökbe adni decemberben. Csupa boldogság szállt a családra a két kis lányka miatt, a Karácsony is más volt így. :)
Új Év, új remények és álmok, legalábbis ezt gondoltuk. Január végén egyik kicsi lány alig 4 hónaposan tüzelni kezdett, megoldottuk, elzártuk, telefonáltunk a dokinak, aki 2 héttel későbbi időpontot tudott csak adni. Jó, majd csak lesz valahogy addig is. Következő héten pénteken - február 5én - annak a lánykánknak nyoma veszett. Kerestük, de nem találtuk, reménykedtünk abban, hogy talán csak megijedt és majd előjön, de nem így lett. Még azon a héten vasárnap rátaláltunk, de már csak a pici testét hozhattuk haza. Ráadásképp, ha ez a fájdalom nem lett volna elég, papám is combnyaktörést szenvedett aznap. Amíg őt kerestük a másik lány is tüzelni kezdett, így volt rendesen az idegekkel "játék" pár nap lefolyása alatt.
Következő héten ő legalább átesett a műtéten, papámat meg befogadtuk a műtét után majd egy hónapig. Ez idő alatt egy édes kis fiú cirmos cica is felbukkant az udvaron, akit szintén befogadtunk, a hideg miatt.
Márciusban végül örökbefogadtunk egy kicsivel fiatalabb kislány cicát, ő most már egyre szebb és nagyobb. :) A kicsi fiúnak pedig végül új családot találtunk, attól tartottunk, hogy a két nagyobbik összekap vele, ha nagyobbacska lesz.
Ha mindez nem lett volna elég... a héten a kisebbik fiú cicánkat - 2 éves - orvoshoz kellett vinni, mert beragadt a fogába valami. A dokinál kiderült, hogy valami csirkecsont darabja, tőlünk ilyet nem kaptak soha, de most már jól van. :) Plusz a kisebbik lánykánkat ivartalanítani akarjuk, a dokit felhívtuk, de szerinte korai, erre a tegnapi napon tüzelni kezdett ő is. Kapott ma gyógyszert rá, és bízunk benne időpontot is mielőbb kapunk. xd
Jelenleg itt tartunk, ennyi minden történt röpke pár hónap alatt.

Ha a sors és a karma végre egy kicsit a "boldogabb" oldalra billenne, jó lenne, mindezek mellett azért igyekszek pozitív maradni, amennyire ezek után lehetséges. A gyász továbbél a szívünkben, amit az idő majd lenyugtat.

Dolgozom a mangán, tényleg nem kell már sok.

Kaname
Nagyon Sok Boldog Szülinapot Sylem!!!
Strawberries, whipped cream and yellow cake in two layers on a white cake plate
ÚJ! Gokusen 115. fejezet
Gokusen vol. 13.
Kedves fanok!

Megérkezett a Gokusen folytatása! Shirokin elnöke az utóbbi időben kezd feledékennyé válni, időnként hirtelen eszébe jut valami felesleges dolog. Ismételten Yankumi ellen próbál szervezkedni, Miura-kunnal viszont nem jár sikerrel. Épp ezért két cégelnökkel próbál egyességre jutni. Hogy kik jelennek meg a megbeszélésen? Sikerül-e véghez vinnie a tervét? Minden
kiderül ebből a fejezetből. Jó olvasást!

115. fejezet: Az Elnök Ambíciója, Megint.
kep


Fordító: Renee

Szerkesztő: Kaname
Lektor: Kaname
Tisztította: Kaname


ÚJ! Skip Beat! 207. fejezet
Skip Beat! vol. 35.
Kedves fanok!

Megérkezett a Skip beat! manga folytatása! A legutóbb Kyoko megjegyezte Cornnak, hogy nagyon hasonlít a senpai-ra, amit ebben a fejezetben részletezni is fog. Mondhatni tetőtől-talpig felméri, amire Corn annyit mondd: Végül is, Tsuruga-san a hang tulajdonosa". Corn magyarázatot ad a megjelenésére, aztán beveti a belelát a múltjába képességét is. Hogy ez az ötlet jól sül el vagy sem? Miért kerül szóba Corn mosolya?
Minden kiderül a mostani fejezetből. Jó olvasást!
207. fejezet: Technicolor Paradicsom ~Forró Határ ~
kep

Fordító: Renee
Szerkesztő: Kaname
Lektor: Kaname
Tisztította: Kaname
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!!!
kep

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk!!!
SB magyar fejezettel akartunk kedveskedni nektek, csak nem készültünk el vele, de igyekszünk pár nap alatt befejezni. 🙂 Addig is itt a legújabb angol fejezet. xd


Nagyon Sok Boldog Szülinapot Renee!!!
kep
ÚJ! Gokusen Halloween
Gokusen Kanketsuhen
Kedves fanok!

Megérkezett a Gokusen folytatása! Ez egy külön kötetben megjelent fejezet, sok helyen Halloween-nek nevezik. Ez alkalommal Fuji mesél el nekünk három ijesztő történetet. Először Fujiyama-sensei és a zaklatója esetét ismerjük meg. A folytatásban Kyo fiatal főnök múltjába kapunk bepillantást. Így jár az, aki fiatal lányokat csábít el, majd eldobja. Végül a Sawada detektív irodának kell felgöngyölítenie egy gyilkosságot. Hogy valóban ijesztőek-e a történetek? Minden
kiderül ebből a fejezetből. Jó olvasást!

Ijesztő történetek lennének, ha megtörténnének
kep


Fordító: Renee

Szerkesztő: Kaname
Lektor: Kaname
Tisztította: Renee


ÚJ! Gokusen 114.5 fejezet
Gokusen vol. 12.
Kedves fanok!

Megérkezett a Gokusen folytatása! Egy újabb Fuji és Shin különleges fejezet következik. Ez alkalommal Sawada szobájában nyomozóirodát nyitott Fuji, hogy megtalálják az elveszett kutyusokat. Össze is szedett pár hozzáértő nyomozót, mind értenek valamihez. Az összhang nem tökéletes közöttük, s mikor ismertetik a feladatot, néhányan megriadnak tőle. Hogy kiket szedett össze és végül megoldják-e az ügyet? Minden
kiderül ebből a fejezetből. Jó olvasást!

114.5 fejezet: Sawada Nyomozóiroda
kep


Fordító: Renee

Szerkesztő: Kaname
Lektor: Kaname
Tisztította: Kaname


ÚJ! Gokusen 114. fejezet
Gokusen vol. 12.
Kedves fanok!

Megérkezett a Gokusen folytatása! Tetsu követi Furukawat az Itachigawa irodába. A férfi azt hiszi, a Kuroda nevet említve megúszhat mindent, azonban Tetsu kijelentése elég nagy bajba keveri mindkettejüket. Közbe Yankumi felkeresi Tetsu anyját, hogy megtudja, hova lett a fiú. Miután jól helyben hagyták őket váratlan vendégek bukkannak fel. Hogy kiknek sikerül pont időben megjelenniük? Mi lesz Tetsuval és Furukawa-val? Minden
kiderül ebből a fejezetből. Jó olvasást!

114. fejezet: Gazemberek! Gyertek Elő!!
kep


Fordító: Renee

Szerkesztő: Kaname
Lektor: Kaname
Tisztította: Kaname


Boldog 11. születésnapot!!!
kep

11 évesek lettünk!!!!

Ezúttal egy ilyen cuki tortával szeretném köszönteni
a csapat megmaradt tagjait, és a lelkes fanokat is,
akik még az utóbbi időszak után is kitartanak mellettünk!

©

Üdvözöllek a Shigatsu Team oldalán!

Hogy mivel is foglalkozunk?

Nálunk saját készítésű feliratokat, manga fordításokat találsz. Leginkább Shoujo animével/mangával/live-actionnal/doramával foglalkozunk.
Ha jobban meg akarsz minket ismerni,
használd a fórumot, ott megtalálhatsz minket.
Letöltéshez be kell jelentkezned, ha még nem
vagy tag regisztrálj!

Belépés

Elfelejtett jelszó?

Még nem vagy tag? Regisztrálj!

Regisztrálj, beszélgess a fórumokon, vagy
kommentbe mond el véleményedet munkáinkról.
Regisztráció után hozzáférhetsz a csapat által készíttet feliratokhoz és mangákhoz.

gomb gomb gomb gomb kep
Szavazás
Ha te lennél Kyoko, melyik bishit választanád?

Sho
Sho
3% [2 Szavazat]

Ren
Ren
88% [51 Szavazat]

Reino ( Vie Ghoul)
Reino ( Vie Ghoul)
3% [2 Szavazat]

Hikaru (Bridge Rock)
Hikaru (Bridge Rock)
2% [1 Szavazat]

Kijima (Dark Moon)
Kijima (Dark Moon)
0% [0 Szavazat]

Murasame (Tragic Marker)
Murasame (Tragic Marker)
2% [1 Szavazat]

Egyik se az igazi, jön majd még jobb is
Egyik se az igazi, jön majd még jobb is
2% [1 Szavazat]

Szavazatok: 58
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 30/12/2015 17:19
Lezárult: 06/02/2016 10:52

Archívum

gomb

Korábbi számok itt!

Felhasználók
Online vendégek: 2

Online tagok: 0

Regisztráltak: 2,863
Legújabb tag: animeemagyar
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland

Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

13/04/2022 15:47
Köszönöm szépen a munkátokat!

13/04/2022 15:42
Sziasztok!Szeretné
m megkérdezni a Skip Beat dorama feliratait,videoit
letölthetővé tudnátok-e tenni,vagy lemaradtam róla?Mindig lesz olyan (mint én is) aki most ismerkedik ezzel a világgal.

06/03/2021 12:09
INFÓ Megkaptam a 208as SB feji fordítást, így hamarosan lesz friss, beletelik azért egy jó hétbe biztos, de igyekezni fogok!

10/08/2020 15:56
Kitartást a felújításhoz ;)

10/08/2020 15:49
Szia Lucy-chan! A régebbi szorgalmam a fordítás terén évről évre nagyon csökkent. Kaname, Renee és Lindy tartja itt a frontot főleg. Ilyen ez a felnőtt lét :) Vírusnak kevesen örülnek (én sem örülök).